Onze Apotheek – Apotheekhoudende huisartsenpraktijk De Schakel – Barsingerhorn

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk De Schakel

Hoofdlocatie

Burgemeester Aris Wiedijkstraat 1
1768 AP Barsingerhorn
Tel: 0224-531312

SPOED: menu toets 1  of  0224 533265

Locatie Wieringerwaard:

Scholeksterlaan 24
1766 JZ Wieringerwaard
Tel: 0224-221262

SPOED: menu toets 1  of  0224 533265

Onze Apotheek

Onze apotheek is gevestigd in de praktijk te Barsingerhorn. Uw medicijnen worden daar zorgvuldig klaargemaakt door onze gediplomeerde apothekersassistentes. Ook voor vragen en informatie over uw medicijnen kunt u bij ons terecht.

Als uw apotheek zijn wij verantwoordelijk om goed te controleren of verschillende medicijnen wel samen kunnen en of de dosering voor u wel klopt. Daarom is het belangrijk dat u al uw recepten (dus nieuwe recepten en dosisveranderingen) bij ons  inlevert. Alleen op die manier kunnen wij goede medicatie controle waarborgen.

Mocht u toch een keer uw medicijnen bij een andere apotheek gehaald hebben, of heeft uw specialist u mondeling een andere dosering gegeven? Geef dat dan zo spoedig mogelijk aan ons door, zodat wij uw medicatieoverzicht up-to-date kunnen houden.

Track en Trace
Voor de medicatie maken wij gebruik van een track en trace systeem. U wordt per e-mail op de hoogte gebracht vanaf wanneer u uw medicatie kunt ophalen. Hierdoor hoeft u niet te bellen naar de praktijk of de medicijnen klaar liggen. Deze e-mail wordt verstuurd vanuit een no-reply e-mailadres, dat betekent dat u geen antwoord kunt sturen op deze e-mail.

Certificering
De apotheek is gecertificeerd en zodoende voldoen wij aan de “Kwaliteitsnorm voor farmaceutische zorgverlening door apotheekhoudende huisartsen, 2014”(LHV) en ISO 9001:2008.