Huisarts in opleiding – Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Jansen en Schellekens – Barsingerhorn

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk Jansen en Schellekens

Hoofdlocatie

Burgemeester Aris Wiedijkstraat 1
1768 AP Barsingerhorn
Tel: 0224-531312

SPOED: menu toets 1  of  0224 533265

Locatie Wieringerwaard:

Scholeksterlaan 24
1766 JZ Wieringerwaard
Tel: 0224-221262

SPOED: menu toets 1  of  0224 533265

Terug naar overzicht

Huisarts in opleiding

Maria Willemsen is onze nieuwe huisarts in opleiding! Zij werkt op maandag, woensdag en vrijdag.

Even voorstellen….

Een nieuw gezicht in Barsingerhorn! Ik ben Maria Willemsen en vanaf september 2021 in de praktijk gestart als huisarts in opleiding. Een nieuwe dokter betekent ook even wennen. Om dat wat gemakkelijker te maken, zou ik graag iets over mijzelf vertellen. Ik ben geboren en getogen in het Brabantse Eindhoven en nadien voor mijn studie geneeskunde naar Maastricht gegaan. Na het behalen van mijn diploma ben ik tijdelijk naar Panama gegaan om daar medische hulp te verlenen aan de lokale bevolking. Na mijn terugkomst in Nederland heb ik in de regio Rotterdam bij de ouderengeneeskunde, psychiatrie en de GGD gewerkt.

Ik heb gekozen voor het huisartsenvak, omdat het zo divers is; geen enkel consult is hetzelfde. Ook vind ik de samenwerking met andere disciplines heel leuk en leerzaam en houd ik ervan om praktisch bezig te zijn. Ik streef ernaar om samen in oplossingen te denken. Buiten mijn werk houd ik erg van sporten en koken. Sinds kort woon ik in Amsterdam, waar ik gelukkig genoeg nieuwe sportklasjes en restaurants kan ontdekken.

Ik werk op maandag, woensdag en vrijdag in de praktijk. Tot ziens!

 

Sinds 2020 zijn wij huisartsopleiders, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam (AMC). Wij willen graag aan onze jonge collega-artsen laten zien hoe mooi het huisartsenvak is en vooral ook enthousiast maken voor werken in de Kop van Noord-Holland!

Dit betekent dat, gedurende zijn/haar eerste opleidingsjaar, een basisarts (in opleiding tot huisarts)  in onze praktijk werkt onder onze begeleiding. Wat merkt u hiervan? In het begin zal hij wat langere consult-tijd nodig hebben en regelmatig met ons even overleggen.  Uiteraard zal de kwaliteit van zorg voor u hetzelfde blijven.

Publicatiedatum: 22-02-2021